Wyszukiwarka:

facebook twitter google plus email youtube

Najnowsze informacje

wygrane sprawy, wiadomości z firmy oraz z mediów

Pełna wersja serwisu

Każda krzywda powinna być naprawiona

Wierzymy, że robimy to najlepiej.

Bezpłatna infolinia

dok@votum-sa.pl

Raport roczny VOTUM S.A. i Grupy Kapitałowej VOTUM za rok 2012

VOTUM /

Aktualności / Z firmy / Raport roczny VOTUM S.A. i Grupy Kapitałowej VOTUM za rok 2012

Raport roczny VOTUM S.A. i Grupy Kapitałowej VOTUM za rok 2012

26 kwietnia 2013

Informujemy, iż w dniu dzisiejszym został opublikowany Jednostkowy Raport Roczny VOTUM S.A. i Skonsolidowany Raport Roczny Grupy Kapitałowej VOTUM za rok 2012.

Szczególnie miłe są słowa z Listu Prezesa Zarządu do Akcjonariuszy „Dziękujemy za zaangażowanie Władzom Spółek Zależnych, Pracownikom oraz Współpracownikom. To dzięki ich ciężkiej pracy i wytrwałości Spółka systematycznie realizuje wyznaczone cele. Dziękujemy także wszystkim akcjonariuszom VOTUM S.A. za okazane zaufanie”.

Skorzystaj z infolinii:

800-217-417

pon – pt: 08:00 – 16:00

zostalem-ranny-w-wypadku

W wyniku wypadku doznałeś obrażeń ciała? Chcesz poznać swoje prawa do odszkodowania? Zgłoś sprawę do darmowej analizy.

moj-bliski-ucierpial-w-wypadku

W Twojej rodzinie wydarzył się tragiczny wypadek? Twój bliski jest w stanie ciężkim? Wiemy, jak uzyskać zadośćuczynienie za doznaną krzywdę.

mam-szkode-rzeczowa

Miałeś kolizję lub wypadek z winy innego kierowcy? Zniszczeniu uległa maszyna rolnicza? Sprawdź, jakie może być Twoje odszkodowanie za wypadek.

NAJNOWSZE INFORMACJE

franki

VOTUM S.A. szkoli struktury sprzedażowe w zakresie pomocy frankowiczom. Przeczytaj i dowiedz się, jak wyglądał Kongres Franki 2.0! strzałka

votum sa